FRIETBOUTIQUE AMSTERDAM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 205 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Frietboutique Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

28 feb 2024 om 17:27 Slechte service en de patat was slap. Jammer je betaald een hoop geld voor een zakje patat
25 feb 2024 om 20:55 Het duurde bijna 2 uur voordat het aankwam. Eten was al redelijk koud maar verder wel lekker!
21 feb 2024 om 21:23 Super
21 feb 2024 om 21:10 Eten was koud de zak waar eten inzat was nat een keer en nooit weer besteld ik daar
20 jan 2024 om 23:07 The quality of the chips tonight was really poor, overcooked, dark in colour as if they had been reheated. I like Frietboutique but recently it has been very hot and miss.
5 jan 2024 om 8:50 Die kipstukjes zijn echt verrukkelijk! Niet te doen zo lekker, vers, mals, zacht en knapperig. Wel vaak uitverkocht. Truffel kroketjes ook heerlijk! Goede temperatuur van het eten alles nog lekker warm. Vriendelijke bezorger.
25 dec 2023 om 6:34 Warm lekkere snacks. Bezorging was ook snel
14 dec 2023 om 20:58 Eten was helaas koud en de bezorger was langer onderweg.
9 dec 2023 om 19:55 Cold fries. For what they charge you, this really isn't wotlrth it
8 dec 2023 om 16:18 Koude patatjes, kroketjes wel goed op temperatuur. Jammer
7 dec 2023 om 19:39 Ronalda kwam mijn frietjes brengen. Een hele opgewekte meneer die nog wat grapjes maakte, ook al was hij helemaal ingepakt voor de kou en was het een hele drukke avond voor hem.
2 dec 2023 om 21:33 Called me 1.5 hours after ordering to let me know the food I ordered, they don't even make or have. Very slow delivery. Fries not too special either.