FRIETBOUTIQUE AMSTERDAM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 173 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Frietboutique Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

18 sep 2023 om 22:17 Kwaliteit liet wat te wensen over!!
16 sep 2023 om 21:42 Far too long….
13 sep 2023 om 10:53 Dank weer en ook vh opvolgen van mijn notitie!
11 sep 2023 om 21:03 Altijd prima hoor, ik merk alleen niet veel verschil tussen een medium en large portie
10 sep 2023 om 22:31 Altijd lekker!
13 aug 2023 om 20:06 Slappe friet smaakte naar oud vet kaassoufle"s slap en zelfs de kaas was niet gesmolten.Ook was het eten lauw .Kortom een enorme teleurstelling.Niet voor herhaling vatbaar
3 aug 2023 om 3:23 2 x kaassoufflé besteld 1x ontvangen! Waren met tweeën dan maar door de helft. Gaat het wel eens goed? Maak al vele jaren van alles mee steeds weer een verrassing dan maar door de helft. En de 3.20 euro???
25 jun 2023 om 5:20 Patat was lauw, bijna tegen koud aan. En en er zat een hele harde stuk tussen de friet waar ik bijna me kies door brak
24 jun 2023 om 16:16 Ik had de frites op de afgelopen tijd besteld, was heerlijk en dus perfect op tijd!
3 jun 2023 om 9:14 Patat en frikandel waren lauw,kroket niet krokant en van slechte kwaliteit.Onvriendelijke bejegening bij klacht.Oplossing we krijgen bij onze volgende bestelling een gratis kroket.
17 mei 2023 om 20:49 Voor mayonaise 1.3 per patat betaald, niet geleverd. Voor 20 Euro 3 hele summiere patatjes zonder mayonaise. Vlg keer naar de snackbar
15 mei 2023 om 23:21 Alles te koud. Eten wordt niet goed verpakt om warmte voldoende te behouden.